Bouw Hof van Blom is gestart

27-10-2020

Een bijzonder moment afgelopen vrijdag 23 oktober. De officiële start van de bouw van Hof van Blom. Een moment waar we lang naar uit hebben gekeken. De directeur van Nijhuis Bouw BV, Arno Kattenpoel Oude Heerink, wethouder Carla Broekhuis van de gemeente Hattem, dokter Jaap Ronald Blom van de huisartsenpraktijk Hof van Blom en Herman van Huffelen van Zorgverlening het Baken markeerden het officiële moment door gevieren zand weg te scheppen met een korte toespraak om bij dit gedenkwaardige moment stil te staan. Het was slechts een klein gezelschap dat aanwezig was om niet met teveel mensen bij elkaar te zijn. Ook de lokale pers was aanwezig om het moment te verslaan. De bouwtijd wordt geschat op circa 1 jaar.

Nu de eerste bouwhandelingen verricht zijn komt er een perspectief op realisatie voor onze 32 plaatsen voor psycho-geriatrische cliënten, de inzet van de specialist ouderengeneeskunde, gedragswetenschapper en de paramedische disciplines. Hierbij wordt ook de samenwerking met de lokale huisartsen gezocht. Een mooie aanvulling in Hattem om huisvesting, zorg en behandeling te bieden aan deze kwetsbare groep mensen. Daarnaast worden in de locatie 23 kantoorwerkplekken gerealiseerd. Ook zullen er dagactiviteiten c.q. dagbesteding georganiseerd kunnen worden. Waar mogelijk in samenwerking met de Stichting Welzijn Hattem.

De directeur van Nijhuis Bouw BV, Arno Kattenpoel Oude Heerink, wethouder Carla Broekhuis van de gemeente Hattem, dokter Jaap Ronald Blom van de huisartsenpraktijk Hof van Blom en Herman van Huffelen van Zorgverlening het Baken markeerden het officiële moment door gevieren zand weg te scheppen met een korte toespraak om bij dit gedenkwaardige moment stil te staan.   BOUW HOF VAN BLOM IS GESTART   BOUW HOF VAN BLOM IS GESTART  BOUW HOF VAN BLOM IS GESTART