Buurtmoestuin van Oranje Fonds project wordt voortgezet

15-01-2019

Drie jaar geleden konden Zorgverlening Het Baken en Stichting Wiel met financiering van het Oranje Fonds de Buurtmoestuin als project starten. Doel: verschillende doelgroepen als ouderen, scholieren en omwonenden ontmoeten elkaar op deze bijzondere plek.  

Ontmoeten in de Buurtmoestuin

Onlangs heeft het Oranje Fonds het driejarig project onder de noemer Groen Verbindt afgerond en vastgelegd in een prachtig filmpje. Achter locatie De Voord en met zicht op het Groene Hart van Elburg blijven bewoners, bezoekers en omwonenden met elkaar genieten van deze mooie tuin. “Het is een bijzondere plek die de wereld van onze bewoners vergroot. Met elkaar zien we dat de ontmoetingen in de Buurtmoestuin blijven groeien,” aldus (mede)initiatiefneemster van dit gezamenlijk project Bea Duijsters. Stichting Wiel en Zorgverlening Het Baken gaan dan ook na het afsluiten van het project, enthousiast door met dit mooie initiatief.

Bekijk hier het mooie verhaal van de heer Sonneveld, bewoner woonzorgcentrum De Voord, en zijn ontmoetingen in de Buurtmoestuin.

 

Meer weten over de Buurtmoestuin? Volg dit initiatief op Facebook.