Coronavirus: actuele informatie

10-09-2020

Blijf alert

Samen zijn we alert als het gaat om het voorkomen van besmettingen. Dat betekent ook dat er geregeld binnen onze organisatie wordt getest. Dankbaar zijn we dat we tot nu toe coronavrij zijn! Laten we met en voor elkaar alert blijven…

Bezoekregeling opnieuw versoepeld

Vanaf 16 juli is de volgende fase van de bezoekregeling in gegaan. We zijn ontzettend blij dat we deze stap kunnen zetten. Deze fase blijft in het teken staan van de 1,5 meter-maatschappij binnen het verpleeghuis. Ook blijven onze bezoekregels van kracht en is het maken van een afspraak voor bezoek via onze website nog steeds noodzakelijk.

Bezoek blijft plaats vinden op de cliëntenkamer of een andere aangewezen ruimte. Gezien de te hanteren afstand van 1,5 meter kunnen er maximaal 2 personen per keer op bezoek komen. Dit mogen ook (klein)kinderen zijn. De tijdsblokken worden verruimd, waardoor er 50% meer bezoek mogelijk is. Geestelijk verzorgers kunnen via de website ook hun pastorale bezoek plannen aan de cliënten.

Buiten mogen cliënten wel met meer dan 2 bezoekers bij elkaar zijn. Wanneer zij naar buiten gaan om op het terras te zitten of te gaan wandelen, dient ook rekening te worden gehouden met de afstand van 1,5 meter. Onze terrassen zijn daarop ingericht. Gaat de cliënt wandelen of elders op bezoek? Dan blijft het advies: houd de 1,5 meter afstand in het oog en begeef u niet in grote groepen. Familieleden en naasten zijn inmiddels per brief over bovenstaande geïnformeerd.

Wij wensen u hele fijne ontmoetingen toe❤!

Meer informatie

Heeft u vragen dan kunt u bellen naar (0525) 68 04 02 of mailen naar info@zorgverlening-hetbaken.nl.

Voor informatie over het coronavirus, de ontwikkeling van het virus, de klachten/symptomen, besmetting, landelijke richtlijnen of andere informatie, verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl.