Coronavirus: actuele informatie

01-07-2020

Verdere verruiming bezoek

We zijn heel blij om te kunnen melden dat er geen besmettingen meer zijn geconstateerd in onze locaties, zodat de verdere verruiming van de bezoekregeling vanaf vandaag definitief gerealiseerd kan worden. Dit houdt in dat er weer meerdere malen per week, door meer personen (maximaal twee personen per bezoek i.v.m. anderhalve meter) bezoek op de eigen kamer of in de aangewezen ruimte mogelijk is. Ook is het weer mogelijk om uw naaste fijn mee naar buiten te nemen. Het verzoek om samen naar buiten te gaan kan vooraf kenbaar worden gemaakt in de app.

We zijn uiteraard ontzettend verheugd dat we deze vervolgstap kunnen nemen. Echter dienen we alert en zorgvuldig te blijven. Dat betekent dat we verwachten dat de bezoekers de algemeen geldende richtlijnen bij bezoek aan Zorgverlening Het Baken in acht nemen. Bezoek kan alleen via de module www.zorgverlening-hetbaken.nl/planuwbezoek worden ingepland en bij reservering ontvangt de bezoeker een email met deze richtlijnen en meer informatie. Familieleden en naasten zijn hierover inmiddels per brief geïnformeerd.

Graag sluiten wij voor nu af met een woord van dank. Wij hebben uw geduld bijzonder op de proef gesteld in een periode waarbij voor iedereen de emoties voelbaar waren. Wij willen u oprecht bedanken voor uw geduld, begrip en het vertrouwen dat u in ons hebt!

Wij wensen iedereen een heel fijn bezoek toe!

Meer informatie

Heeft u vragen dan kunt u bellen naar (0525) 68 04 02 of mailen naar info@zorgverlening-hetbaken.nl.

Voor informatie over het coronavirus, de ontwikkeling van het virus, de klachten/symptomen, besmetting, landelijke richtlijnen of andere informatie, verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl.