Expositie ‘donderdagavondgroep’ van Willem Bultman / Carla Bultman

12-04-2019

Van 18 maart t/m 12 mei 2019 exposeert de ‘donderdagavondgroep’ van Willem Bultman in locatie De Voord te Elburg.
Willem geeft in hoofdzaak ‘volgend’ onderwijs, wat inhoudt dat de cursist zelf bepaalt wat zij/hij gaat tekenen of schilderen en met welk materiaal zij/hij werkt.Hierdoor is een grote diversiteit aan werken te zien van de cursisten, van aquarel tot olieverf.
Judith Goudriaan exposeert haar pastels, Geja ten Brink acryl, Janet Nagelhout pastel en acryl. Van Veronique Vermeer, Nelly Jungerman, Brenda Jaarsveld, Karin Voorn, Annelies Petersen en Elly Stellingwerf zijn olieverfschilderijen te bewonderen. Anneloes Ravenstijn exposeert haar aquarellen.

Willem geeft zijn lessen in een sfeervol atelier achter zijn boerderij, mocht u geïnspireerd zijn door de expositie en ook lessen willen volgen bij Willem, kijk dan eens op www.willembultman.nl

In de vitrinekast is viltwerk te bewonderen van Carla Bultman uit Oldebroek, echtgenote van Willem. Carla is geraakt door het natuurlijke en pure materiaal, de prachtige kleuren en het ambachtelijke handwerk met onuitputtelijke mogelijkheden, waar zij veel van haar creativiteit in kwijt kan. Carla werkt zelfstandig in haar atelier in Oldebroek. Zij ontwerpt en maakt sjaals, tassen, sieraden, hoeden en objecten. Regelmatig combineert zij haar viltwerk met andere natuurlijke materialen zoals papiergaren, rubber of hout.
Voor meer informatie: www.carlabultman.exto.nl

U kunt de expositie bezichtigen tussen 9.00 en 17.00 uur. Graag even melden bij de receptie.