Expositie in Zorgverlening Het Baken te Elburg

21-09-2017

Tot 13 november 2017 hangen schilderijen van Rita Dokter in de gangen van verpleeghuis De Voord in Elburg. In de vitrinekast in de hal liggen zelfgemaakte sieraden van Alie de Graaf. U kunt deze schilderijen en sieraden bewonderen tijdens kantooruren.

 

Schilderijen van Rita Dokter

Rita Dokter woont in Oldebroek. Samen met haar man runt zij een melkveehouderij en een paardenpensionstal. De landelijke omgeving waar zij in woont en de dieren op de boerderij zijn een bron van inspiratie voor haar.

Haar recentste schilderijen zijn landschappen en zeegezichten waarin zij de mooie Hollandse luchten probeert weer te geven.

Sinds 2015 heeft Rita haar eigen atelier “De Deele”, in hun boerderij waar zij schilder- en tekenles geeft. Voor meer informatie: www.ritadokter.com

 

Sieraden van Alie de Graaf

In de vitrinekast in de hal zijn zelfgemaakte sieraden te bewonderen en te koop, gemaakt door Alie de Graaf van Edelsmederij Vierhouten.

Alie maakt sieraden in opdracht maar ontwerpt ook sieraden naar eigen inzicht.  De meest eervolle opdracht kreeg zij een paar jaar geleden, dit was het ontwerpen en vervaardigen van de nieuwe ambtsketen van de burgemeester van Nunspeet.