Naasten plannen zelf hun bezoek

26-06-2020

Onze bewoners mogen gelukkig weer bezoekers ontvangen. Nog niet spontaan maar goed georganiseerd en volgens de richtlijnen van het RIVM. Een belangrijke voorwaarde daarbij is, dat bezoek alleen mogelijk is op afspraak. Daarom introduceren wij op onze website het online reserveringssysteem Plan Uw Bezoek. De eerste contactpersoon kan via dit systeem op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier een afspraak inplannen, waardoor de veiligheid van onze bezoekers, bewoners én medewerkers zo goed mogelijk wordt gewaarborgd.

Hoe werkt het?

Via het reserveringssysteem kiest de eerste contactpersoon de locatie, de afdeling en het kamernummer en vult naast de voorkeursdatum en het tijdstip ook de persoonsgegevens in. Tevens is het mogelijk om aan te geven of men een wandeling wil maken met hun naaste.

Bij aanmelding ontvangt de eerste contactpersoon een e-mail ter bevestiging van de reservering. Mocht een eerste contactpersoon geen mogelijkheid hebben om online te reserveren dan kunnen zij bellen met de receptie van locatie De Voord, tel. (0525) 68 04 02.

Het platform ondersteunt uitsluitend bij het plannen van fysieke bezoeken op de kamer, zodoende staat het los van de registratie rondom raambezoeken. Daarnaast is het de verwachting dat in de nabije toekomst de raambezoeken ook (versneld) zullen afnemen. Alle eerste contactpersonen zijn inmiddels per mail hierover geïnformeerd.