Zorgverlening Het Baken digitaliseert instroom verwijzingen

20-09-2019

Elburg, 30 september 2019 –  Verwijzers in de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Epe en Heerde kunnen vanaf heden nog eenvoudiger digitaal verwijzen naar het Behandel- & Adviescentrum van Zorgverlening Het Baken in Elburg. Om dit te bereiken is Zorgverlening Het Baken een hernieuwde samenwerking met ZorgDomein aangegaan, waardoor zij vanaf heden zijn aangesloten op het digitale platform met een geactualiseerd zorgaanbod.

 

Op ZorgDomein is bijna al het zorgaanbod van Nederland te vinden. Het zorgaanbod van Behandel & Adviescentrum Zorgverlening Het Baken is hier vernieuwd. Verwijzers (zoals huisartsen) en hun patiënten (cliënten) hebben zo inzicht in het beschikbare zorgaanbod én actuele wachttijden. Met een paar kliks kiezen zij passende vervolgzorg. De verwijzing gaat vervolgens digitaal, met alle benodigde patiëntinformatie vanuit het informatiesysteem van de verwijzer naar Zorgverlening Het Baken.

Betere voorbereiding
Zo beschikt Zorgverlening Het Baken bij het maken van de afspraak over alle benodigde informatie om de patiënt op het juiste spreekuur in te plannen. Een afspraak is zo gemaakt. En de patiënt ziet meteen welke informatie bij het eerste bezoek meebracht moet worden.

Over Zorgverlening Het Baken
Bij problemen met uw gezondheid schakelt u in veel gevallen de huisarts in. Wanneer u behandeling van een gespecialiseerde arts of therapeut nodig heeft, kunt u terecht bij het Behandel- & Adviescentrum van Zorgverlening Het Baken.

Het Behandel- & Adviescentrum biedt naast ondersteuning aan bewoners van onze woonvormen ook eerstelijns behandelingen aan zorg behoefden. U kunt bij ons terecht voor onderzoek, behandeling, advies en begeleiding op medisch en paramedisch gebied. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met het Medisch Secretariaat op (088) 258 10 11.