De Voord

Wij bieden u een fijne en veilige woonomgeving. Een plek waar u ondanks uw beperkingen en de zorg die nodig is, woont zoals u dat gewend bent en kwaliteit van leven ervaart. Samen met u en uw naasten zoeken we naar een manier van wonen en leven die zo goed mogelijk bij u past, in combinatie met de zorg die u nodig heeft. Daarbij stimuleren en ondersteunen we u om de dingen te blijven doen die u wilt en kunt.

Op locatie De Voord bieden wij kleinschalig wonen voor ouderen met lichamelijke klachten en voor ouderen met lichte tot zware dementie. Ook zijn er ruime zorgappartementen voor wie zelfstandig wil en kan wonen, maar toch de steun zoekt van de verpleegzorg.

Op tijdelijk verblijf- en revalidatieafdeling De Waard kunt u aansterken en revalideren na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. Daarnaast vindt u hier op deze locatie ons Behandel- & Adviescentrum en Dagbegeleiding.

De bezoekuren op afdeling De Waard zijn:

-Maandag t/m vrijdag: 14:30 – 17:00 uur en 18:30 – 21:00 uur
-Zaterdag en zondag: 10:30 – 12:00 uur, 14:30 – 17:00 uur en 18:30 – 21:00 uur

Behandel- & Adviescentrum

Bij problemen met uw gezondheid schakelt u in veel gevallen de huisarts in. Wanneer u behandeling van een gespecialiseerde arts of therapeut nodig heeft, kunt u terecht bij het Behandel- & Adviescentrum van Het Baken. Het Behandel- & Adviescentrum biedt naast ondersteuning aan bewoners van onze woonvormen ook eerstelijns behandelingen aan alle inwoners van de gemeente Elburg, Oldebroek en Nunspeet. U kunt bij ons terecht voor onderzoek, behandeling, advies en begeleiding op medisch en paramedisch gebied. Klik hier voor uitgebreide informatie.

Dagbegeleiding

Als u door een beperking of geheugenverlies merkt dat het zelf invulling geven aan uw dagelijkse activiteiten niet meer zo makkelijk gaat, biedt Dagbegeleiding u meer rust en nieuwe mogelijkheden. Hier kunt u leeftijdsgenoten ontmoeten, wordt u ondersteund bij uw zelfstandig functioneren en bieden wij diverse activiteiten, afgestemd op uw wensen en behoeften. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en vraag zijn verschillende vormen van zorg, begeleiding en zo nodig ook behandeling mogelijk op onze locaties. In een ontspannen omgeving worden activiteiten aangeboden waarbij sfeer en persoonlijke aandacht voorop staan. Klik hier voor uitgebreide informatie.

Op locatie De Voord is tevens restaurant De Rede gevestigd, het bruisende hart van deze locatie. Bewoners, bezoekers en personeel komen hier dagelijks voor koffie/thee, sociale contacten of een heerlijke brood- of warme maaltijd. Tevens is er een kapsalon en zijn er mooie (binnen)tuinen voor een wandeling.