Tijdelijk verblijf

Na een medische ingreep of wanneer het thuis door omstandigheden even niet meer gaat, kunt u bij ons terecht voor uw tijdelijk verblijf. Tijdelijk verblijf betekent dat u voor een korte periode bij ons de zorg krijgt die u nodig heeft om te herstellen of als overbruggingsperiode om vervolgens elders te verblijven of weer terug naar huis te gaan.

Wij bieden u hierbij een fijne en veilige plek. Samen met u en uw naasten streven we er naar dat u uw leven snel weer kunt voortzetten zoals u dat wenst. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor tijdelijk verblijf:

• Eerstelijnsverblijf
• Geriatrische Revalidatie Zorg
• Crisisverblijf

Wanneer u tijdelijk bij ons verblijft, krijgt u te maken met ons Behandel- & Adviescentrum. De kracht van ons behandelcentrum is dat medewerkers gespecialiseerd zijn in complexe gezondheidsproblematiek bij ouderen. Zij begeleiden u vanuit hun eigen vakgebied en werken nauw samen met andere specialisten en collega’s binnen en buiten de organisatie.

Zo is er een intensieve samenwerking met diverse zorgpartners en zetten we extra specialismen in waar nodig om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Maandelijks is er een revalidatie arts uit Isala aanwezig, samen met een orthopedisch instrumentmaker en een orthopedisch schoenmaker. Klik hier voor uitgebreide informatie.