Werken

Werken bij Het Baken
Het Baken wil een werkomgeving bieden die plezierig, inspirerend en lerend is. Wij zien onze medewerkers als mensen met talenten, competenties, passie en ambities die van onze gemeenschap een levend organisme kunnen maken dat steeds in beweging en in ontwikkeling is.

Competenties
Vanuit onze missie en visie hebben we met elkaar afgesproken dat we staan voor klantgerichtheid, samenwerken en zelfontwikkeling.

Identiteit
Wij zijn een christelijke zorginstelling en hechten veel belang aan de normen en waarden zoals omschreven in onze zorgvisie. Wij willen graag dat onze medewerkers zich hierbij thuis voelen maar stellen geen eisen aan achtergrond of levensbeschouwing. Iedereen is welkom bij Het Baken!

Mogelijkheden
Regelmatig zoeken wij nieuwe, enthousiaste collega’s. In de linkerbalk vind je ons actuele vacatureoverzicht. Klik op de vacature voor de volledige vacaturetekst.
Ook vind je daar een mogelijkheid voor het sturen van een open sollicitatie. Gewoonlijk ontvang je na het sturen van een (open) sollicitatie binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging.

Privacyverklaring
Klik hier om onder andere de privacyverklaring voor sollicitanten, medewerkers en vrijwilligers te bekijken.