Behandel- & Adviescentrum

Bij problemen met uw gezondheid schakelt u in veel gevallen de huisarts in. Wanneer u behandeling van een gespecialiseerde arts of therapeut nodig heeft, kunt u terecht bij het Behandel- & Adviescentrum van Het Baken.

Het Behandel- & Adviescentrum biedt naast ondersteuning aan bewoners van onze woonvormen ook eerstelijns behandelingen aan alle inwoners van de gemeente Elburg, Oldebroek en Nunspeet. U kunt bij ons terecht voor onderzoek, behandeling, advies en begeleiding op medisch en paramedisch gebied.

De kracht van ons behandelcentrum is dat medewerkers gespecialiseerd zijn in complexe gezondheidsproblematiek bij ouderen. Zij begeleiden u vanuit hun eigen vakgebied en werken nauw samen met andere specialisten en collega’s binnen de organisatie. Het Behandel- & Adviescentrum is een multidisciplinair team en bestaat uit verschillende disciplines; specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie, psychologie en het Cliënt Service Bureau.

Ons team bestaat uit zeer ervaren specialisten op het gebied van ouderenzorg. Ook als u ouder wordt wilt u actief en gezond blijven!  Dat is waar onze medewerkers u bij kunnen helpen met als doel uw kwaliteit van leven te behouden en te verbeteren waar dat kan. Bovendien hebben alle medewerkers de juiste kennis over bijvoorbeeld revalidatie na een ziekenhuisopname, de ziekte van Parkinson, complicaties bij dementie, herstel na een beroerte of de gevolgen van een operatie. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning en begeleiding.

Voordeel van ons Behandel- & Adviescentrum is dat de multidisciplinaire behandeling onder één dak georganiseerd is. Hierdoor kan de behandeling optimaal afgestemd worden op uw hulpvraag. Tevens kunnen mantelzorgers en hulpverleners ook bij ons terecht met vragen.

Mocht u niet in staat zijn naar ons toe te komen, dan komen wij uiteraard graag bij u thuis voor een behandeling of advies!

Financiering
Wanneer u gebruik wilt maken van onze eerstelijns fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en/of psychologie, dan heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. U kunt direct een afspraak met ons maken. Wilt u weten of uw behandeling in zijn geheel of gedeeltelijk wordt vergoed door uw zorgverzekeraar? Informeert u hier naar bij uw verzekeraar.

Het vertrouwelijk delen van informatie
Het Baken gaat als professionele organisatie vertrouwelijk om met gevoelige informatie van onder andere onze cliënten, bewoners, medewerkers en verwijzers.

Daarom willen we persoonsgegevens, medische gegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie op een veilige manier versturen en ontvangen. Dat is nodig omdat de huidige kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post – kwetsbaar zijn. Het Baken gebruikt daarvoor het veilig mailen programma ZIVVER.

Wilt u zodoende gevoelige informatie met één van onze behandelaren of het medisch secretariaat delen? Klik dan op de button ‘Start veilig bericht’ om de conversatie te starten.

 

Start veilig bericht

 

Direct contact met ons Behandel- & Adviescentrum
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak? Belt u ons voor meer informatie. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Wij zijn lid van

ParkinsonNet