Fysio Fitness

Zorgverlening Het Baken is specialist in ouderenzorg en zet in op gezond en fit ouder worden. Dat betekent goede voeding, een prettig welbevinden, maar zeker ook verantwoord bewegen en actief zijn. Het Behandel- & Adviescentrum van Het Baken biedt haar omwonenden verschillende diensten en producten die gezond en fit ouder worden stimuleren. Daar hoort ook Fysio Fitness bij, het verantwoord sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Gezond ouder worden

Het is belangrijk dat men zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen en fit blijft. Daar kunnen wij bij ondersteunen met Fysio Fitness. Voor wie lichamelijke klachten heeft, maar is uitbehandeld bij een fysiotherapeut of voor wie liever niet meer naar een sportschool gaat en persoonlijk deskundig begeleid wil worden, is Fysio Fitness een prettig alternatief.

Onder begeleiding van onze fysiotherapeut kunt u in een speciaal ingerichte trainingsruimte  in een groep werken aan een voor nu afgestemd programma. U kunt hierbij denken aan het trainen van uw conditie, kracht, lenigheid en coördinatie. In onze trainingsruimte staan verschillende apparaten die uw training ondersteunen. Onze fysiotherapeut stelt samen met u een schema op.

Aanmelden & kosten

Spreekt Fysio Fitness u aan> bel of mail ons op onderstaande gegevens. U kunt gratis een proefles volgen en daarna besluiten of Fysio Fitness passend is. Er wordt op verschillende locaties Fysio Fitness aangeboden, gekeken wordt welke groep/tijd voor u passend is.

Intake (indien nodig_: eenmalig € 25,85

1x per week Fysio Fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut € 28,90 per maand
2x per week Fysio Fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut € 51,70 per maand

Telefoonnummer (0525) 63 74 66
Mailadres fysiotherapie@zorgverlening-hetbaken.nl

Fysio Fitness op verschillende locaties

  • De Voord, Veldbloemenlaan 25 in Elburg (maandag/woensdag)
  • Seewende, Het Groene Portaal 1 in Nunspeet (dinsdag/woensdag/donderdag)
  • De Hullen, Stationsweg 20 in Oldebroek (maandag/woensdag)