Diëtetiek

Goede en juiste voeding is voor iedereen belangrijk om gezond en fit te blijven, helemaal als u ouder wordt. Door medicijngebruik, ziekte, of andere veranderingen in uw leven kan uw eetlust veranderen of is het noodzakelijk uw eetpatroon aan te passen. Welk eetpatroon past bij uw situatie en hoe kunt u dit het beste aanpakken? Onze specialisten diëtetiek van het Behandel- & Adviescentrum is bij uitstek de deskundige om al uw vragen hierover te beantwoorden, u te adviseren en te begeleiden als het gaat om juiste voeding en diëten.

Diëtetiek bij Zorgverlening Het Baken

Aan de hand van uw hulpvraag en uw situatie stelt de diëtist een persoonlijk advies op. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u bepaalde voedingsmiddelen niet meer mag gebruiken, omdat u daar klachten van krijgt. Maar het kan ook zijn dat u extra nodig heeft om te herstellen van bepaalde ziektes. U krijgt adviezen hoe u uw eetpatroon hier op kunt aanpassingen om een volwaardige voeding binnen te krijgen.

De diëtisten van Het Baken zijn onder andere gespecialiseerd in behandeling bij:

· Diabetes mellitus (suikerziekte)
· Hart– en vaatziekten
· COPD
· Verhoogd cholesterolgehalte
· Ongewenst gewichtsverlies
· Overgewicht
· Hoge bloeddruk
· Slikstoornissen
· Allergieën
· Maag-, darm (obstipatie, diarree)– en nierproblemen

Afspraak maken bij de diëtist?

Wilt u weten hoe diëtetiek u kan ondersteunen of wilt u een afspraak maken? Bel dan het medisch secretariaat van het Behandel- & Adviescentrum via telefoonnummer (0525) 63 74 66.