Behandeling

Bij problemen met uw gezondheid schakelt u in veel gevallen uw huisarts in. Wanneer u een gespecialiseerde arts of therapeut nodig heeft, kunt u gebruikmaken van de dienstverlening van Het Baken. In ons Behandel- en Adviescentrum kunt u terecht voor een behandeling van de fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of één van onze andere specialisten. Wanneer het nodig is, komen ze bij u thuis. Uw eventuele partner of mantelzorger betrekken wij zoveel mogelijk bij de behandeling.

Onze medewerkers en behandelaars werken nauw samen in een team. Wanneer u meer of andere zorg nodig heeft, dan bespreken zij dit met elkaar. Eén persoon is uw aanspreekpunt, zodat u niet steeds met verschillende medewerkers hoeft te overleggen. Die persoon is ook de contactpersoon voor de huisarts.

Kwaliteit
De behandelaren binnen ons Behandel- en Adviescentrum hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. We werken volgens de kwaliteitseisen van de beroepsverenigingen. We maken hierbij gebruik van gestandaardiseerde testen en formulieren om uw klachten in kaart te brengen. Het behandelplan stellen wij in overleg met u op, zodat deze nauw aansluit bij uw hulpvraag.

Waar mogelijk laten wij onze kwaliteit vrijwillig toetsen door u, via een tevredenheidsonderzoek en door de verzekeraar, via een audit. Op deze wijze willen wij de kwaliteit van uw behandeling ook voor de toekomst waarborgen.