Seewende

Wij bieden u een fijne en veilige woonomgeving. Een plek waar u ondanks uw beperkingen en de zorg die nodig is, woont zoals u dat gewend bent en kwaliteit van leven ervaart. Samen met u en uw naasten zoeken we naar een manier van wonen en leven die zo goed mogelijk bij u past, in combinatie met de zorg die u nodig heeft. Daarbij stimuleren en ondersteunen we u om de dingen te blijven doen die u wilt en kunt. Het gaat om uw persoonlijk welbevinden. Uw familieleden, vrienden en kennissen zijn voor u belangrijk. Zij zijn welkom, op elk moment van de dag, en worden betrokken bij de zorg.

Woonzorgcentrum Seewende beschikt over psychogeriatrische- en somatische zorg. De Kluut is een leefgemeenschap voor mensen met dementie (psychogeriatrie) en is één van de twee units op locatie Seewende.

Verbouwing

Op dit moment wordt locatie Seewende verbouwd. De renovatie wordt gefaseerd uitgevoerd en start binnen de muren van het gebouw: appartementen worden gemoderniseerd en verschillende ruimtes worden gerenoveerd. Na de zomer wordt de tuin opnieuw ingericht. De verwachting is dat de verbouwing na de komende zomer is afgerond. Zie ook dit nieuwsbericht inzake de verbouwing.

En bekijk hieronder een impressie van de 1e afgeronde bouwfase!